Διαφημίσεις

Το έξυπνο και το πρωτότυπο δεν μένει ποτέ απαρατήρητο…

Η Εταιρεία μας, διαθέτοντας επαγγελματίες σχεδιαστές, αναλαμβάνει στο δικό της χώρο το σχεδιασμό και τη δημιουργία διαφημίσεων για έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Με όπλα την εμπειρία, την επαγγελματικότητα και τις φρέσκιες ιδέες, δημιουργούμε έξυπνες και πρωτότυπες διαφημίσεις που ευαισθητοποιούν την αγορά και το στοχευμένο ακροατήριο των πελατών μας.

Για διαφημίσεις που αφορούν την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, η Εταιρεία μας συνεργάζεται με στούντιο παραγωγής, όπου από κοινού σχεδιάζουμε και παράγουμε τις διαφημίσεις.

Ταυτόχρονα, η Εταιρεία μας οργανώνει πρωτοποριακές διαφημιστικές εκστρατείες επιχειρήσεων-πελατών σ’ όλα ανεξαίρετα τα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ( social media). Λειτουργώντας ως διαφημιστικός κρίκος ή ως media shop, η Εταιρεία μας ετοιμάζει στοχευμένα media plans για κάθε είδους πελάτη και αναλαμβάνει το placement των καταχωρήσεων στα ΜΜΕ.

Έχοντας άριστες σχέσεις με τα Εμπορικά Τμήματα των ΜΜΕ έχουμε τη δυνατότητα και προωθούμε ευέλικτες και αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες για τους πελάτες μας.