Πελατολόγιο

Το πελατολόγιο αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο στην αγορά…

Στο πελατολόγιο της Εταιρείας fmw financial media way περιλαμβάνονται όλων των κλάδων μεγάλοι οργανισμοί και επιχειρήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους πελάτες της Εταιρείας μας είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και άλλα τοπικά Επιμελητήρια, Τραπεζικοί Οργανισμοί, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Ελεγκτικοί Οίκοι, Αεροπορικές Εταιρείες, Εμπορικοί Οίκοι, Ξενοδοχειακές Εταιρείες, Χρηματο-οικονομικοί Οργανισμοί, Οργανωμένοι Επαγγελματικοί Συνδέσμοι, Επενδυτικοί Φορείς, Δήμοι της Κύπρου και της Ελλάδας και άλλοι Οργανισμοί και επιχειρήσεις των δύο χωρών.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν με ιδιαίτερη φροντίδα και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες μας.Το μεγάλο, πλούσιο, αλλά και ποιοτικό χαρτοφυλάκιο των πελατών μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε.

Πάγιος στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα από τις επιχειρήσεις – πελάτες μας, για να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη τους.