Εταιρεία

Οι οργανισμοί που δημιουργούν ιστορία, θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά…

H Εταιρεία fmw financial media way ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 στην Κύπρο και στη συνέχεια το 2002 επεκτάθηκε με επιτυχία στην Ελλάδα. Κύριες δραστηριότητες της είναι η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσιότητας, οι εξειδικευμένες εκδόσεις για επιχειρηματική πληροφόρηση, οι διαφημίσεις και τα συνέδρια.

Στα χρόνια λειτουργίας της, η Εταιρεία fmw financial media way έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει σωρείαν εργασιών στον τομέα της, εξασφαλίζοντας την επιδοκιμασία και τα εγκωμιαστικά σχόλια, όχι μόνο των επιχειρήσεων – πελατών της, αλλά και της αγοράς γενικότερα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, νέες ιδέες και σκληρή εργασία δημιουργήσαμε μια εταιρεία που προσθέτει αξία στους στόχους και τις επιλογές των επιχειρήσεων.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, καθώς και σύγχρονης τεχνολογίας υλικοτεχνική υποδομή, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες προς την αγορά της Κύπρου και της Ελλάδας. Έχοντας ως συγκριτικά πλεονεκτήματα το οικονομολογικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο,  τις εμπειρικές γνώσεις της επικοινωνίας και της δημοσιότητας και τις άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ βοηθούμε τις επιχειρήσεις στις ανάγκες τους, στη δημόσια εικόνα τους και γενικά στη θετική προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Το μεγάλο, ποιοτικό και πλούσιο πελατολόγιο της Εταιρείας μας αποτελεί τον καθρέπτη της επιτυχούς πορείας μας στην πορεία όλων αυτών των χρόνων.

Σήμερα, η fmw financial media way, πρωταγωνιστώντας στα επιχειρηματικά δρώμενα, προσφέρει όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα της με υψηλό επαγγελματισμό προς τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της Κύπρου και της Ελλάδας.